Lång erfarenhet av bland annat omlindning av elmotorer

Mer än 50 års erfarenhet av omlindning av elmotorer, laseruppriktning och annan reparation av elmotorer

Wigrens El-Mek AB grundades år 1949 och har till idag byggt upp ett unikt kunnande inom det elektromekaniska området. Vi fortsätter föra traditionen vidare samt utveckla företaget tillsammans med personalen. Personalomsättningen är nära noll och vi har mer än 250 manårs sammanlagd erfarenhet. Detta ger stor specialistkompetens, stabilitet och naturligtvis stor kundkännedom.

 Elmekanisk verkstadKundunderlaget utgörs till större delen av industri- och serviceföretag, men även stat och kommun finns med bland de som utnyttjar de erfarenheter och den kompetens om elmotorer, laseruppriktning och omlindning av elmotorer och annat som ryms inom företaget och en del kunder har varit med sedan starten 1949.

Vi sätter alltid kunden i centrum och ger kunden största möjliga tillgänglighet till service närhelst på dygnet och oavsett veckodag.

Vi erbjuder totalservice till våra industrikunder genom samarbetsavtal med en industrielektrikerfirma som tar hand om installationsjobben.
Wigrens är känt långt utanför Sveriges gränser och har genom årens lopp erhållit många unika order från avlägsna kunder.

Pumpjouren - dotterbolag

Dränkbara pumpar, högtryckstvättar och hetvattentvättar

1998 förvärvade Wigrens El-Mek Pumpjouren i Malmö, ett företag man tidigare haft ett mångårigt samarbete med. Pumjouren har sedan förvärvet flyttat in i Wigrens fastighet på Krusegatan 54 i Malmö. Telefonnumret är fortfarande 040 - 93 93 50 och fax 040 - 93 70 77.

Pumpjouren servar de flesta högtryckstvättar, hetvattentvättar, pumpar och dränkbara pumpar på marknaden.

Pumpjouren är återförsäljare för ABS och Grindex.